LLENTAB Steel levererar mer än bara stålhallar

LLENTAB Steel designar, tillverkar och säljer stålprofiler och plåt för flertalet olika branscher och användningsområden. LLENTAB Steel ingår i LLENTAB Group och står för all tillverkning av stomstål och plåt till alla LLENTAB-hallar.

Historien sträcker sig tillbaka till 1972, och mitt i händelsernas centrum finns familjen Lindblad. Även Bohusläns vackra omgivningar på den svenska västkusten har spelat en viktig roll. Det är naturen och andan här som format oss till det vi är idag. Från vårt arv härstammar värden såsom kvalitet, pålitlighet, flexibilitet och hängivenhet. Nu finns de i varje produkt vi levererar. Här berättar vi historien om hur LLENTAB gick från ett litet byggbolag till en växande internationell koncern med dotterbolag i Norge, Polen, Tjeckien, Slovakien och Ukraina. En koncern i vilken familjen, den bohuslänska naturen och stålet står i centrum.

Nu tar LLENTAB Steel nästa steg i utvecklingen och börjar sälja och leverera stålprofiler och vägg och tak -plåt även till andra byggprojekt.  Allt material tillverkade i våra moderna och effektiva produktionsanläggningar i Sverige och Europa vilket ger oss full kontroll över hela processen.

Strategi

Om du har träffat oss vet du att vi är ett jordnära företag, ett företag som fokuserar  på att få saker gjorda. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår verksamhet och våra processer. Vi går vår egen väg för att flytta fram positionerna. Vår strategi är lika tydlig som vårt dagliga arbete är effektivt. Koncernen strävar mot en marknadsledande position och vi vet att det är vårt starka produktkoncept och vårt engagemang för kvalité, flexibilitet och service som tar oss dit. Vi har modet att sikta högt och ödmjukheten att ta oss hela vägen.

Tufft klimat ger tuffare lösningar

Bohuslän är Sveriges västligaste landskap. Här möter fastlandet havet i ett landskap som är stenigt och robust. Klimatet växlar i takt med årstiderna från varmt på sommaren till blött och blåsigt på hösten och kallt och snöigt under vintern. Det är vackert men samtidigt tufft. Vill man utveckla hållbara stålkonstruktioner av hög kvalité är detta det svårast tänkbara klimatet. Förutsättningarna här påverkar såväl oss som våra produkter. Frågar du oss, har vi de bästa testförhållandena. Tillverkad i Bohuslän, tillverkad för livet.